České celebrity frnkly na Vánoce do světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

České celebrity frnkly na Vánoce do světa!

Agáta Prachařová vyrazila se svou rodinou a s Liborem Boučkem do Thajska.
Agáta Prachařová vyrazila se svou rodinou a s Liborem Boučkem do Thajska. (Foto: Facebook, ara)

Místo ozdobených stromečků mají palmy. Ani letos řada známých tváří nelenila a vyrazila na svátky do teplých krajin. Kdo si nenechal ujít průzračná moře a vyhřáté pláže?

Zpěvačka Heidi Janků (53)
To chce klid a Tenerife!
Pro Heidi nejsou Vánoce v teple nic neobvyklého. S manželem Ivo Pavlíkem (82) si totiž svátky bez moře už ani neumí představit. „Štědrý den s manželem vždycky trávíme sami doma, ale pak hned druhý den balíme kufry a odlétáme. I letos jsme vybrali Kanárské ostrovy a je nám skvěle. Užíváme si tepla a klidu,“ svěřila Aha! zpěvačka, která si oblíbila ostrov Tenerife.

Moderátorka Monika Leová (24)
Se sestrou u protinožců
Dělí je tisíce kilometrů. Moničina sestra Lenka žije v Austrálii. Během roku bývají v kontaktu spíše po telefonu, a proto se letos rozhodly oslavit svátky pohromadě. „Vánoce se sestrou,“ napsala si Monika k fotce ze Sydney na sociální síti. První svátek vánoční tak strávila se sestrou v plavkách a santaklausovských čepicích na pláži.

Zpěvák Pavol Habera (53)
Amerika, druhý domov
Slunce, pláž a volejbal. Tak tráví svátky slovenský zpěvák. „Pěkné Vánoce,“ napsal Paľo k fotce na sociální síti. Se svou životní partnerkou Danielou Peštovou (45) a dětmi odletěli na slunnou Floridu už týden před Štědrým dnem. V Americe, která byla pro modelku dlouho druhým domovem, se dokonce setkali s tenistou Radkem Štěpánkem (37).


Moderátorka Hanka Mašlíková (33)
Dráždí celý Karibik
„Tak jsme se dočkali! V lednu jsme tu v plné síle zpět,“ pochlubila se Mašlíková. Modelka se rozhodla prožít Vánoce v dokonalém ráji na zemi a vyrazila do Dominikánské republiky. S přítelem André Reindersem si sbalila kufry už na první svátek vánoční a po jedenáctihodinovém letu mohla svými sexy křivkami dráždit obyvatele Karibiku.

Agáta Prachařová (30)
Do Thajska s Boučkem
Cukroví nepekla a o Štědrý večer se jí postarala tchýně. „Hned druhý den odlétáme do Thajska. Budeme tam až do půlky ledna,“ svěřila modelka, která na malebný ostrov Koh Chang v jihovýchodní Asii odletěla s manželem Jakubem Prachařem (32), synem Kryšpínem (4), moderátorem Liborem Boučkem (35) a jeho modelkou Gábinou.



Přečtěte si
ararat
29. 12. 2015 • 20:54

-bello-
29. 12. 2015 • 15:48

Agáta je vypadá děsně na svůj věk , se divím, že nemá křeč od toho špulení, co se divím, má přece mozek vrabce.Ve Varech vyprovokovala rvačku, pak to nechala všechno na svém příteli a otci toho Kryšpína.Je to vypitá profláklá krá.va, na patry nikde není vítaná, vtěrka jedna. O Boučkovi jsem myslela, že je chytrej, ale není-takhle si zazdít dovolenou ! Na Tenerife je kolem 22 st. C, tomu já teplo neříkám, zdi v domech jsou vlhké nic tam neschne, aby topili.Tohle není teploučko ani náhodou. ----- teriyaki máš ode mě vzkaz u Řepky

darina1
29. 12. 2015 • 14:45

Mě Agáta taky nevadí je prostě svá. A přesně o rodinu se stará a co dělá s pusou tak to už k ní patří.

size73
29. 12. 2015 • 13:30

Agata je nejaka vysusena,vypada tak na 60 let,radsi by se nemela fotit!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.