Vypadlík ze StarDance Marek Taclík (42): Pije na nemocnou slinivku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vypadlík ze StarDance Marek Taclík (42): Pije na nemocnou slinivku!

Taclík by měl místo pití raději trénovat společný tanec všech hvězd StarDance, který bude už příští sobotu.
Taclík by měl místo pití raději trénovat společný tanec všech hvězd StarDance, který bude už příští sobotu. (Profimedia.cz, ara)

Na přísný zákaz a doporučení lékařů nedbá. Adventní čas zlákal Marka Taclíka (42) k popíjení alkoholických nápojů, i když to má kvůli nemocné slinivce nadosmrti zapovězeno!

Herec zřejmě už zapomněl, jak špatné to s ním bylo. Fotoreportéři deníku Aha! ho zastihli, jak jde ze zkoušky hry Zabiják Joe v Divadle Kalich rovnou do hospody na pár piv! „Nemůžu už chlastat do sedmi do rána. Nemůžu totiž chlastat vůbec. Dopadl jsem vlastně ale dobře, protože mě to mohlo omezit mnohem víc,“ svěřil se nedávno Taclík v rozhovoru pro magazín Dnes s tím, že malé pivo si občas neodpustí. „Ale můj doktor z IKEM není rád,“ řekl herec, na kterém už během tiskové konference bylo znát, že si po zkoušce dopřál větší než malé množství pěnivého moku.


Není to poprvé! Už jednou se Taclíkovi rizikové chování nevyplatilo. I když znal diagnózu celé čtyři roky, vesele holdoval tvrdému alkohol na večírcích dál. Sám o sobě tvrdí, že je celoživotní mezek a kvůli tvrdohlavosti zaplatil svou daň. „Když jsem tenkrát umíral v nemocnici, tak to vážné bylo, ale teď už je to lepší,“ svěřil se herec přezdívaný Tácek. Minulý rok dokonce shodil patnáct kilo!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.