Tajemství missky Evy Čerešňákové: Trpěla anorexií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství missky Evy Čerešňákové: Trpěla anorexií!

Vicemiss 2007 Čerešňáková prozradila, že neměla po soutěži peníze.
Vicemiss 2007 Čerešňáková prozradila, že neměla po soutěži peníze. (Foto Aha! – Monika Navrátilová, ara)

Kdo by to byl řekl. Česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková (29) odtajnila své zkušenosti ze soutěží krásy. Kvůli nim měla v pubertě problémy s příjmem potravy a dlouhé měsíce nejedla. A také neměla dostatek peněz.

„Ve 13 jsem šla na první soutěž krásy a tam jsem uspěla a bylo to úžasné. Moc se mi to zalíbilo, pak jsem šla na další soutěž, ze které jsem bohužel vypadla. A kvůli tomu neúspěchu jsem si vsugerovala, že jsem tlustá,“ svěřila modelka. „Ze dne na den jsem přestala jíst a kila šla rapidně dolů,“ řekla Aha! Eva, jejíž problémy s příjmem potravy trvaly několik měsíců. Při svých 175 centimetrech, vážila tenkrát kolem 57 kilogramů a její váha spadla až na 49 kilo. „V té době se mi začaly hodně lámat nehty, padat vlasy a také jsem neměla menstruaci,“ prozradila Eva ve své knize Miss sny vs. realita s tím, že dlouho trvalo, než se jí tělo vrátilo do normálu.


Krušné chvilky modelka zažila také krátce po úspěchu v České Miss. „Myslím si, že určitě by holkám pomohla nějaká finanční pomoc. Ze dne na den začnete chodit na večírky, na akce, na párty. Musíte se starat o své oblečení, vzhled. A ty náklady, které se změní, jsou strašně vysoké. Já sama jsem se s velkými finančními problémy po zisku titulu potýkala a vím, že jsem nebyla jediná,“ dodala Čerešňáková.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.