Světlana Nálepková (55): Nesměla rok sednout za volant! Hloupý žert nebo realita? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Světlana Nálepková (55): Nesměla rok sednout za volant! Hloupý žert nebo realita?

Jezdit veřejnou dopravou byl prý pro Nálepkovou velký adrenalin.
Jezdit veřejnou dopravou byl prý pro Nálepkovou velký adrenalin. (Foto - herminapress.cz, archiv S. Nálepkové)

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková nemá na policii zrovna dobré vzpomínky. Díky ní byla totiž rok bez řidičáku. A navíc si myslela, že si z ní jen někdo vystřelil.

Celý rok musela Světlana Nálepková jezdit městskou hromadnou dopravou. Oznámení o odebrání řidičského průkazu pro ni ale bylo velkým překvapením a do poslední chvíle nevěřila, že je to pravda. „Já byla přesvědčená, že je to fór, že jde o skrytou kameru, když jsem si ze schránky vybírala to oznámení! Dokonce jsem se před tou schránkou ještě upravovala, aby mi to na obraze slušelo,“ vysvětlovala herečka své překvapení v týdeníku Sedmička.


Přišla o všech dvanáct bodů, aniž by o tom vůbec tušila. Prvních sedm bodů jí prý sebrali za to, že škrábla nějaké auto a dvakrát se poctivě šla udat sama. Pak už stačilo jedno překročení rychlosti a bylo vymalováno! Nálepkové nebylo nic platné, že je známá osobnost a o řidičák přišla bez milosti jako jakýkoliv jiný řidič. Ale mělo to i svoje pozitiva. Na ulici potkávala nejen spoustu příjemných lidí, ale také hezké kavárny a obchůdky, které neměla při jízdě autem šanci navštívit. Na výbornou dopadly také psychotesty, které musela ke znovuzískání řidičáku absolvovat. „Zjistili, že jsem úžasná žena. Emočně vyrovnaná, aktivní, pozitivní, tak jsem ráda, že to o sobě konečně vím,“ dodává Nálepková s úsměvem.

Přečtěte si
ivoadler
18. 11. 2015 • 11:27

Tak to je poprvé, kdy čtu, že známá osoba nemá u policie pardon. Co by si ty celebrity nemysleli, že pro ně pravidla neplatí?

eisenbieger
18. 11. 2015 • 07:27

jzis ty musis byt stara panelakova a strasne zavistiva

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.