Upír Krejčí a jeho nejhorší role: Zřídili ho do krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Upír Krejčí a jeho nejhorší role: Zřídili ho do krve!

Václav Upír Krejčí změněný k nepoznání. Kdo ho takhle zřídil?
Václav Upír Krejčí změněný k nepoznání. Kdo ho takhle zřídil? (Foto pro Aha! – archiv Václava Upíra Krejčího, ara)

Horor za bílého dne! Přes Václava Upíra Krejčího (59) se v Itálii přehnalo stádo koní. Obličej měl celý od krve a z hlavy mu dokonce vytékal mozek!

Přesto, že šlo jen o neuvěřitelně reálnou masku, herec trpěl jako zvíře. „Celé líčení obličeje bylo náročné. Trvalo čtyři hodiny a dokonce mi posunuli i oko,“ zavzpomínal Upír na natáčení italského seriálu Zodiaco. „Nejhorší na tom bylo vydržet to skvělé líčení. Nic jsem neviděl, vodili mě i na záchod a nosili jídlo. To oko slzelo a od něj i druhé,“ dodal herec, který byl v masce k nepoznání.
„Když natáčení skončilo, všichni na place i maskéři a hlavně pan režisér spontánně zatleskali. Bylo mi dobře z odvedené práce a taky z toho, že jsem to vydržel,“ zavzpomínal herec.

Drama pod kopyty koní
Muka pod maskou nebyla jediným hororem, kterým si Upír musel projít. Scéna se splašeným koněm ve sněhu byla ještě horší. „Koňáci mi říkali – Upíre, je to opravdu nebezpečné, jakmile ucítíte, že to nezvládnete, rychle utečte! Bál jsem se, ale dal jsem do toho všechno. Byl jsem pod koněm, zespodu jsem ho vyprovokoval, on se vzepjal na zadní a v tu chvíli jsem ho strhnul zpět,“ zavzpomínal herec.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.