NEUVĚŘITELNÉ! Z medvěda lze vykouzlit sexbombu s čtyřkami! Ta kočka bývala tenhle chlupáč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

NEUVĚŘITELNÉ! Z medvěda lze vykouzlit sexbombu s čtyřkami! Ta kočka bývala tenhle chlupáč!

2010 Zarostlý samec Matthew a 2015 Sexy kočka Sona
2010 Zarostlý samec Matthew a 2015 Sexy kočka Sona (Foto: ara)

To je ale kočka, že? Přitom to ještě před třemi lety byl pořádný medvěd! Těžko se tomu věří, ale tahle sexy blondýna byla do roku 2012 pěkně zarostlým mariňákem!

Na první pohled měl Matthew Avedian (33) z Texasu všechno – milou ženu, krásnou dceru a vysněnou práci. Něco bylo ale pořád špatně... To Matthew zjistil v sedmi letech, když si tajně zkoušel oblečení své sestry. „Třicet let jsem žila ve lži a pochopila, že je čas být k sobě upřímná,“ přiznává. Dnes už je z ní Sona, žena, která po 30 let žila uvězněná v Matthewově těle. „Od dětství jsem věděla, že chci být dívkou. Ale naši byli silně věřící a máma mi dívčí šaty zakazovala,“ vysvětluje Sona.

Armáda, svatba...
Za svou odlišnost se styděla a pomalu se smiřovala s tím, že dožije jako muž Matthew. Všemožně se pokoušel tu ženu v sobě zabít ‒ dal se k námořnictvu, začal posilovat, učil se střílet a v roce 2005 uzavřel sňatek, a dokonce zplodil dítě! „Ženy mi nic neříkaly, ale Lucy jsem miloval jako člověka,“ objasňuje. „Jenže ani otcovství tu ženskou stránku ve mně nedokázalo otočit. Jak má člověk vychovávat dítě k férovému životu, když sám žije ve lži?!“

Přiznání a změna
A tak v listopadu 2012 vše své ženě přiznal. „Celou noc plakala a já taky. Nakonec mi ale slíbila, že bude stát při mně.“ Zarostlý mariňák si nechal laserem odstranit vousy i chlupy, nasadil dietu, do zblbnutí dupal na kole a chodil na jógu. Shodil 45 kilo a zahájil hormonální léčbu. Na jeho »odchlupené« hrudi nakonec zdatní chirurgové vykouzlili krásné pevné čtyřky! Poslední část transformace má ale teprve před sebou: „Už mi zbývá jen nechat si udělat vaginu,“ říká Sona.

Mathew na vojně

Přečtěte si
soltero1
26. 9. 2015 • 12:41

Myslim, ze se jedna o fake.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.