Nevěrník Martin Písařík v tom zase jede: V merku má známou českou herečku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nevěrník Martin Písařík v tom zase jede: V merku má známou českou herečku!

Martin Písařík
Martin Písařík (Foto TV Nova,)

Má to v krvi. Martin Písařík (36) u jedné a jednoho nevydrží. Ženy i seriály střídá jako ponožky. Herec se po Ordinaci v růžové zahradě a Doktorech z Počátků zase vrací do Cest domů. Bude svádět Markétu Plánkovou (37).

Neklidný Písařík se loni jen dva týdny po narození syna muckal úplně opilý se servírkou. Pak zase nějaký čas doma sekal dobrotu s matkou jejich dítěte Michaelou. Jenže už v listopadu si vyrazil do společnosti s pohlednou černovláskou. Když ho fotografové chtěli zvěčnit, plival na ně colu. A stejně jako v osobním životě přeskakuje herec v seriálech.

Po Ordinaci a Počátkách opět nastoupil do již poslední řady primáckého seriálu Cesty domů coby policista Tomáš Hlaváček. „Baví mě, že pořád není jasné, jestli je kladná postava, nebo prevít,“ prozradil Písařík. „Nevrátí se úplně v dobrém,“ dodal. Jedno ale jisté je – vyjede po Markétě Plánkové, která hraje lékařku Lindu. To se ostatně dalo čekat!



Přečtěte si
eisenbieger
26. 8. 2015 • 14:58

joj to je pekna vymrdavatschka , tej to sukanitschko kouka z voci , ta podrzi jak dlouho bude mladej chtit ...z xichtiku je videt ze vysavac nikdy nedrzela v ruce ale kozeny v dlanich na to bude expertka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.