Trapný okamžik Studenkové: Zapomněla už na nechutnou urážku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trapný okamžik Studenkové: Zapomněla už na nechutnou urážku?

Zdena Studenková
Zdena Studenková (ČTK, ara)

Herečka Zdena Studenková (61) je proslulá svou přímostí a upřímností. Tentokrát se potkala v televizním pořadu s někým, kdo přivedl do úzkých ji samotnou. Trapas už měl být dávno odpuštěn, ale u Zdeny jeden nikdy neví…

Do Studenkové se pustil slovenský moderátor Matej Sajfa Cifra (35), který v pořadu Nikdo není dokonalý pobavil obecenstvo, a zároveň pěkně zostudil právě Zdenu. „Na jedné společenské akci seděla za mnou a celou dobu frflala. Tak jsem se otočil, cvrnknul jsem jí po bradě a říkám: ‚Zdeni, uklidni se. Vezmu tě tu nahoru do hotelu a budeš pískat jako konvice na čaj,’“ popsal Sajfa, jak si to u Studenkové rozházel.

Svůj přešlap vůči této dámě si Sajfa uvědomil a na předávání televizních cen, chtěl celou situaci urovnat kyticí. Tehdy se zdálo, že pokus byl úspěšný, ale když se stal Sajfa hostem pořadu Inkognito, kde září právě Studenková, byla na něm nervozita pěkně znát.

Televizní soutěž Inkognito se vrátila na slovenské televizní obrazovky po osmi letech. Studenková je její neodmyslitelnou součástí, snad právě to Mateje znervóznělo, když se s ní musel znovu setkat před televizní kamerou.



Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
3. 6. 2015 • 08:41

už běžte s tou starou šerednou a blbou slovenou do zadele

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.