Tajemství Báry Basikové: Musela na operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství Báry Basikové: Musela na operaci!

Bára Basiková se potřebuje cítit dobře, ať už díky plastice, nebo dietě.
Bára Basiková se potřebuje cítit dobře, ať už díky plastice, nebo dietě. (Foto Aha!: David Kundrát, ara)

Dařilo se jí to tajit přes 20 let! Bára Basiková (52) po porodu dvojčat Anny a Marie (23) podstoupila náročnou operaci břišních svalů zvanou abdominoplastika.

„Bylo to jednoznačně ze zdravotních a i z estetických důvodů, protože těhotenstvím se břišní stěna uvolnila a břišní svaly se rozestoupily,“ svěřila zpěvačka deníku Aha! s tím, že je to velmi bolestivý zákrok, který připoutá pacienta i na několik dní na jednotku intenzivní péče.

Basiková je dokonce patronkou lidí se složitou životní či sociální situací, kteří si plastiku nemohou dovolit. „Kývla jsem na to i proto, že se mi strašně líbil pan doktor Tomáš Doležal. Nejen jako muž, ale i jako člověk, který dokáže ve volném čase ještě operovat tyto pacienty zdarma. Navíc udržovat přátelství s plastickým chirurgem není vůbec k zahození,“ smála se Bára na zakončení čtvrtého ročníku projektu Nový život díky plastice.

Co je abdominoplastika?

Zákrok plastické chirurgie, při němž se odstraňuje převislá kůže na břiše. Operace pomáhá řešit nejen estetickou stránku, ale také funkční nedostatky břišní stěny, kdy se rozestupují přímé břišní svaly. Operace se provádí v celkové anestezii a pacient nucen zůstat i několik dní poté na lůžku.



Přečtěte si
ararat
31. 5. 2015 • 07:35

blba*dono jsi nějaká nervní

anezat
29. 5. 2015 • 15:45

Ta čím je starší, tím víc chce dohnat mládí. Je nepřirozená trapná. Kdyby nebyla závislá na nikotinu a aspoň si učesala vlasy, vypadala by i s nadváhou lépe. Vzala si mladšího, tak teď se bude snažit na stará kolena zastavit věk. Milí Aháci, napište též někdy, jak se stará spíš o syna než neustále sama o sebe.

-bello-
29. 5. 2015 • 11:54

mujbalu vypadni s tou reklamou

mujbalu
28. 5. 2015 • 12:39

Tak jsem poslala sms s odpovědí na otázku o milion v Milonové pouti Blesku. A zítra běžím pro druhou kartu!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.