Petra Janů (62): Smutná zpověď o mužích! Kdo ji teď hýčká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Janů (62): Smutná zpověď o mužích! Kdo ji teď hýčká?

Petra Janů nemá děti ani partnera, ale single život jí vyhovuje.
Petra Janů nemá děti ani partnera, ale single život jí vyhovuje. (Foto Aha!: Ladislav Křivan, ara)

Přestože je to už tři a půl roku, co Petra Janů (62) ztratila manžela a producenta Michala Zelenku (†63), zpěvačka žije stále sama. „Žádný nový muž u mě není a ani žádného nehledám a nechci,“ řekla deníku Aha! rezolutně.

„Jsem sama a fakt mě to baví. Někteří mě podezřívají z toho, že je to póza, ale není. Mně to tak vyhovuje. Musím říct, že se mužům nebráním, ale cíleně prostě nikoho nehledám a nepotřebuju,“ svěřila Petra. Po smrti manžela, který v prosinci 2011 prohrál boj s rakovinou, se přestěhovala do malého bytu, kam už se prý nikdo jiný nevejde.

„Už jsem zvyklá být jen sama se sebou. Hlavně si nedovedu představit, že bych nějakého chlapa měla doma. A kdyby už nějaký byl, tak jen – jak říká moje kamarádka – ambulantní. Pouze bychom se navštěvovali jen jako kamarádi,“ dodala Janů, která se už nemůže dočkat, až opět rozjede společné turné s Věrou Špinarovou (63). Přestože bude až na podzim, obě se už teď pilně připravují.

Špinarka je na tom stejně

Věra Špinarová si s Petrou Janů notuje nejen v hudbě, ale také v pohledu na partnerský život. „Chlapa nemám a nechci. Pořídila jsem si psa. Je to půlroční německý ovčák, jmenuje se Nero a je úžasný,“ řekla Aha! Špinarová.



Přečtěte si
eisenbieger
15. 5. 2015 • 07:16

von takovej pejsek asi pro babu bude stacit ... pejsek vi ze kdyz cuba neda pes si neskoci ...kdyz to na babu prijde pejsek okamzite lize a jak ....proc ne takova oxallis dneska s pejska handluje a ma s tim velky zkusenosti

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.