Magda Vášáryová: O Lasicově motoru a červených papričkách v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Magda Vášáryová: O Lasicově motoru a červených papričkách v posteli!

Magda Vášáryová
Magda Vášáryová (Foto Aha! – Martin Hurda )

Diplomatička a herečka Magda Vášáryová tvoří s chotěm Milanem Lasicou opravdu hvězdný pár. Oba dva jsou pořád v jednom kole a bývalá hvězda Postřižin přiznává, že už dávno není tou, která manžela motivuje a dokáže k něčemu »dokopat«.

„Ano, byla jsem jeho hnacím motorem, ale zajímavé je, že po tolika letech už ho nepotřebuje. Má vlastní,“ přiznala serveru pluska.sk Vášáryová. Herečka totiž odmítá vést život pasivní důchodkyně a i na »stará kolena« se snaží mít plno aktivit. A to samé čeká i od manžela.

„Nedávno byl ve Španělsku, potom odběhnul do Prahy, po dni volna zašel do Olomouce, a když jsem byla pracovně v Drážďanech, neseděl doma, ale šel s kamarádem do Budapešti. Když jsem přijela v noci domů, našla jsem na posteli červenou papriku a sladkosti,“ libuje si Vášáryová, která by vedle sebe neakčního manžela nesnesla. „Taky si v sedm nevyložím nohy před televizi a neuspávám svojí šedou kůru mozkovou,“ dodává dokonce.



Přečtěte si
ararat
11. 5. 2015 • 11:07

raději začni přemýšlet nad obsahem to ti prospěje,ale asi nejsi mentálně to zvládnout..ano chápu,dítě

ararat
11. 5. 2015 • 11:05

guma nesnaž se chovat jak dospělák ještě ti teče mlíko po bradě tak si to utři a sklapni paty k sobě...a můžeš ještě zasalutovat belle...

ararat
11. 5. 2015 • 08:07

ty ucuchtané a nechutné děcko pokud já čtu tak článek není o mě ale o p.Vašáryové a p Lasicovi....pořád si tady stěžuješ že nepíšu k tématu,když napíšu tak útočíš,ale z ledovým klidem ti ráda odpovím,ano já vytvářím hodnoty,již několik let a živím i několik neznámých lidí,a jak si na tom ty dítě uslintané...asi a ni nevíš co to je vytvářet hodnoty a jakou plní funkci,utři si zadek a tiše se uč.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.