Pepíček Zíma (82) po operaci kolen: S Jelínkem si zazpívali o konci života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pepíček Zíma (82) po operaci kolen: S Jelínkem si zazpívali o konci života!

Parťákem v pití mu byl i Zdeněk Srstka.
Parťákem v pití mu byl i Zdeněk Srstka. (Foto www.majorzeman.eu)

Osmdesátiny za dozoru Sboru národní bezpečnosti! Rudolf Jelínek alias major Hradec ze seriálu Třicet případů majora Zemana slavil s fanklubem. „Ještěže jsou narozeniny jednou za rok,“ prohlásil oslavenec.

Všichni se na jedno odpoledne vrátili do 70. let, kdy televizní dílo vznikalo. Hosty – kolegy ze seriálu – přivezly policejní volhy s muži zákona v tehdejších mundúrech. Podle oslavencova přiloženého lístku se před osmičkou v počtu prožitých let neroztřásl. Naopak to pěkně zalil! Panáky vodky proložil sektem a povinným likérem nesoucím jeho jméno. Všechno zapil pivem.

5 vodek, 
4 piva, 1 šampus a 3 jelínky!

„Zavzpomínali jsme. Na natáčení, na uplynulé roky. Je to stejně jako včera,“ prohlásil jeden z gratulantů Zdeněk Srstka (79). Přišel také Josef Zíma (82). Po operaci kolen je jako jura. „Nikdy by mě nenapadlo, že se budeme scházet po čtyřiceti letech. Tak jsme si zase dali písničku Až jednou odtroubí k poslední leči. Doufám, že ta poslední bude ještě zadlouho. Mě teď čeká ta naše Evergreen tour, tak musím vydržet,“ žertoval Zíma.

Chyběl jen major Zeman!
Omluvenku poslal Vladimír Brabec (80). Trápí ho nohy, Hana Maciuchová (69) zase chytila virózu. Ladislav Trojan (82) má prý potíže se srdcem. I tak se mejdan vydařil.



Autor:  hoh

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.