Dcerka Kloubkové: Napráskala něco, co mamku nepotěší… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcerka Kloubkové: Napráskala něco, co mamku nepotěší…

Dcera Jasmína podědila taneční vlohy a také ji baví hudba.
Dcera Jasmína podědila taneční vlohy a také ji baví hudba. (Foto Aha! – Petr Novotný, Martin Polák, archiv Kristiny Kloubkové, ara)

Novácká zprávařka Kristina Kloubková přiznává, že ani téměř tři roky po porodu se její tělo nevzpamatovalo a ona pořád nemůže zhubnout na původní váhu. V práci dokáže »problém« zakrýt jednoduchými triky, ale doma to moc nejde. A už se dočkala i nežádané zpětné vazby ze strany dcerky Jasminky.

„Nepatřím k ženám, které tvrdí, že díky běhání kolem dětí a kojení jdou kila rychle dolů. Jsem taková ta normální máma, které se nechtělo splasknout. Všechny maminky, které po šestinedělí vypadají jako před otěhotněním, mě úplně děsí. Trvalo mi dva roky, než jsem začala splaskávat, a stále se má postava nedostala do původního stavu a ani nevím, jestli se to vůbec někdy povede,“ svěřila se Kloubková na stránkách iDnes.cz.

Cvičení moderátorka nezvládá kvůli každodennímu kolotoči plného práce, nákupů, péči o dceru a domácnost celkově. Takže na zpevňování bříška není čas. Diety také nefungují věčně, a tak se Kloubková snaží jíst aspoň zdravěji a večer se nepřejídat. Jenomže i přes všechna tato opatření ji malá dcerka řekla, co si myslí. A to s typickou dětskou odzbrojující upřímností, která si nebere servítky. „Naštěstí existuje speciální prádlo, které nám pomůže v určitých chvílích splasknout rychle. Tuhle mi dokonce moje dcera Jasmínka říkala: „Maminko, ty máš veliký bříško. Ty tam máš miminko?“ tak jsem si začala říkat, že bych to stahovací prádlo měla nosit asi i doma,“ prozrazuje pobaveně Kloubková.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.