Bolek Polívka: Za frajeřinu zaplatil omrzlinami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolek Polívka: Za frajeřinu zaplatil omrzlinami!

Ve výšce 2024 metrů nad mořem vydržel Polívka jen pár minut.
Ve výšce 2024 metrů nad mořem vydržel Polívka jen pár minut. (Foto pro Aha! – Jasná, Nízké Tatry)

Nemá soudnost! Do zasněžených Nízkých Tater vyrazil herec Bolek Polívka (65) oblečený jako na jarní procházku. V lehkém kabátu působil jako blázen. Zimou trpěl jako zvíře a zahříval se pálenkou.

Vrátil se na místo činu a vůbec se nepoučil. V Nízkých Tatrách natáčel komedii Hodinový manžel, při které mrznul, i když nebyl sníh. Před Vánoci tam zavítal podruhé a mrznul ještě víc. Zahřál se až v baru, kde měl záminku kopnout do sebe panáka, stejně jako při natáčení. „Byli jsme dobrá parta. Jen ten šílený vítr a zima nám daly pořádně zabrat,“ zavzpomínal Polívka na natáčení filmu.

Z chladného horského počasí se vůbec nepoučil a do Jasné v Nízkých Tatrách vyrazil před Vánocemi jen v polobotkách, košili, lehkém pršiplášti a s kloboukem místo kulichu na hlavě. Při křtu draka Demiána na střeše Rotundy ve výšce 2024 metrů nad mořem měl proto co dělat, aby vykouzlil úsměv na rtech.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.