Vdovec Rychtář se postaral o pěkný rozruch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vdovec Rychtář se postaral o pěkný rozruch!

Když nebyla Iveta na dně, jako anděl sama vypadala
Když nebyla Iveta na dně, jako anděl sama vypadala (Foto Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek, Pavel Machan)

Mši za tragicky zesnulou Ivetu Bartošovou (†48) chystá vdovec Josef Rychtář (56). Bude se konat v kostele, kde přesně před rokem zpívala na jednom ze svých posledních vystoupení. Dorazí i zpěvaččin ctitel Zdeněk Macura (40)?

Jen dva dny před loňským Štědrým dnem vystoupila Iveta v uhříněvském kostele, kde zapěla vánoční koledy. Po roce se Rychtář domluvil s místním knězem, že za zesnulou zpěvačku 21. prosince od půl desáté ráno odslouží mši svatou.


„Myslím na moji Ivetku neustále, a tak chci dát možnost i ostatním, kteří na ni vzpomínají, pomodlit se za ni. A také udělat něco pro svou duši,“ svěřil deníku Aha! vdovec Josef. „Pokud by dorazil i Zdeněk Macura a mši narušil, jsem připraven zavolat policii,“ dodal varovně.



Přečtěte si
charmed18
20. 12. 2014 • 10:42

Koho ta věčně nažraná můra poslední roky potěšila..? Sobec to byl, nic jinýho. Hysterka, která si nabrnkla blbýho dědka, který jí sháněl fet a toleroval chlast, jinej by ji kopl do zadku... Jeho jeidná chyba je, že když na nái mlě papíry, tak ji měl po sňatku odvést do odmaš´tovny, ale i tak by byl furt za tyrana, vyžilé a alkoholické manipupulátorky, která po sobě nechala jen dluhy a zlo... Ještě, že má kluk tátu, co ho drží od otho všehodál

pelagie
14. 12. 2014 • 16:11

co se divíte , farář s tím nemá problém, církev dostane zaplaceno a on to odslouží , zcela normální postup

hejhej
14. 12. 2014 • 14:41

A do kostel na mši musí přijít šišlavý Novotný z PRASKU, někdo z VIP zpráv, asi redaktorka, která s ním souložila v místech , kde spáchala Iveta sebevraždu, "vyšetřovatelka" ,která nic nevytřelila, jeho rodina , možná děv.ka Vladěděna a ostatní prostitutky, s kterýma se pelešil na Ivetině gauči. A opět bude divadlo, režírované primitivním kriminálníkem Rychtářem .

illis
14. 12. 2014 • 14:22

ararat Máš pravdu a teď ještě ten šašek počmáranej hraje na city jiných . Uložit Ivetiny ostatky to není schopen, s urnou zachází jak s pixlou na sušenky. Tohle si Iveta nezasloužila, stejně ty problémy posledních 3 let co byla s tím volem jí pomohly tam kde je nyní . Místo, aby ji chránil, což on při své nízké inteligenci si zařídil po svém, tak jí ještě upozorňoval na články v bulváru. Iveta byla hrozně důvěřivá a proto tomu trotlovi naletěla na jeho slovíčka. Normální ženská by si o něj ani kolo neopřela .

ararat
14. 12. 2014 • 10:54

Ivetky je věčná škoda,mohla nás ještě určitě potěšit,nějakými písničkami,bohužel hledala klid a našla manipulátora,který ji nepřímo zabil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.