Chtěl bych se uspokojit mezi partnerčina ňadra, ale má je moc malá! Co s tím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chtěl bych se uspokojit mezi partnerčina ňadra, ale má je moc malá! Co s tím?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Přítelkyně navrhla, že bychom při sexu mohli vyzkoušet mé uspokojení o její ňadra, tedy že bych mezi ně penisem pronikal jako při styku. Z mého pohledu má ale partnerka na toto prsa příliš malá a nejsem si jistý, jak to provést, většinou totiž v pornofilmech vídám dívky s větším poprsím. Nechci ale, aby se kvůli tomu cítila špatně. Jak to můžeme s ohledem na její velikost zrealizovat?
Boris (25)

S menšími prsy by bylo lepší, kdyby partnerka neležela, jak je to zvykem, ale nechala pracovat gravitaci. Může si například kleknout před vás, váš penis si dá mezi ňadra, stiskne je jedním ramenem a bude se pohybovat nahoru a dolů. Druhou rukou bude penis stimulovat, to prožitek ještě zlepší. Nebo si lehnete vy a ona nad vámi na všech čtyřech. Sama si sevře penis ňadry a s pomocí lubrikantu si vše určitě užijete.

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.