Sexuální poradna paní Michaely: Manžel mi přišel na nevěru, čekala jsem, že bude chtít rozvod. On ale řekl, že o mě nechce přijít, a rozhodl se mi milence tolerovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexuální poradna paní Michaely: Manžel mi přišel na nevěru, čekala jsem, že bude chtít rozvod. On ale řekl, že o mě nechce přijít, a rozhodl se mi milence tolerovat!

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Manžel mi přišel na nevěru, čekala jsem, že bude chtít rozvod. On ale řekl, že o mě nechce přijít, a rozhodl se mi milence tolerovat. Jedinou podmínkou je, že nesmím sexuálně zanedbávat ani jeho. Mě už ale sex s ním neláká… Monika (41)

Jestli vás sex s manželem neláká, nejste očividně ochotna splnit jeho podmínku. Musíte se tedy rozhodnout, jestli ho chcete kvůli milenci opustit. Pokud ne, nezbývá než mu šikovně dohodit nějakou milenku, která jeho sexuální potřeby uspokojí natolik, že nebude chtít sex po vás. Pak můžete i nadále fungovat jako »spolubydlící«...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.