Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel se chová v posteli jako pán tvorstva. Co se ale kvality sexu týče, je to hrůza! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel se chová v posteli jako pán tvorstva. Co se ale kvality sexu týče, je to hrůza!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj přítel se chová v posteli jako pán tvorstva. Co se ale kvality sexu týče, je to stejné, jako kdybych se milovala s někým hodně nezkušeným. Jak mu to mám říct? Miriam (25)

Pokud ho milujete a pomýšlíte na společnou budoucnost, měla byste k němu být otevřená i v otázce sexu. Řekněte mu, co se vám líbí, a co naopak vůbec ne. Když si bude myslet, že je jako nějaký gigolo, nikdy se nikam dál nedostanete.

Zkuste mu například při milování pošeptat do ouška: „Nemohli bychom to raději zkusit takhle?“ Prostě nečekejte, že bude číst vaše myšlenky, a rovnou mu sama řekněte, jak to máte nejraději.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.