Miláčku, zhasni! Proč ženy chtějí sex potmě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miláčku, zhasni! Proč ženy chtějí sex potmě?

Mnohé ženy potřebují mít při milování zhasnuto.
Mnohé ženy potřebují mít při milování zhasnuto. (Profimedia.cz)

Větu »Miláčku, zhasni!« slyší rád jen málokterý muž. Dobře totiž ví, že bude následovat sex potmě. Proč nemají ženy rády milostné hrátky na světle?

U sexu musí být zhasnuto

„Moje manželka trvá na tom, že u sexu musí být zhasnuto. Chápal bych to, kdyby byla ošklivá, tlustá nebo stará. Ale ještě jí není ani třicet. Co bude dělat, až zestárne, nebo po dětech? Rád se na ženskou dívám a sex ve tmě mě moc nevzrušuje.“ Martin Kubát, Třinec

Nejistota a nízké sebevědomí

Ženy jsou bombardovány nedostupnými ideály krásy v podobně modelek a hereček. Drobné nedostatky mohou částečně korigovat volbou správného oblečení. Pár centimetrů přidají boty na podpatku, malá či povadlá prsa nadzdvihne vycpaná podprsenka. Nahá žena je však vystavena neúprosnému hodnotícímu mužskému pohledu. Ve světle se nedokáže uvolnit.

Vizuální vzrušivost

Záliba žen v sexu v přítmí může být dána i dalšími faktory. Zatímco muži jsou vizuálně vzrušiví, u žen je to jinak. Ženské vzrušení je více závislé na fantazii, proto také mnoho příslušnic něžnějšího pohlaví při sexu zavírá oči. Za víčky si promítají svůj vlastní, často pořádně divoký, soukromý pornofilm. Pak je pro ně pořádně nepříjemné, když oči otevřou a oslní je přímé světlo.

Lichotky

Pokud se chcete s partnerkou milovat v plném světle, měli byste v ní vypěstovat zdravé sebevědomí. Musíte jí lichotit i mimo postel. Ženy dobře vědí, že muži budou šeptat »ty jsi tak krásná« kterékoliv ženě, kterou dostanou do postele. Atmosféru můžete zkusit navodit i netradičním osvětlením. K pleti i tělesným nedostatkům je lichotivé měkké žluté světlo, tedy lampy s čajovým sklem či béžovým stínítkem. Něžné je i mihotavé světlo svíček. Naopak zapomenout musíte na zářivky a úsporné žárovky vydávající ostré bílé světlo.

Přečtěte si
pantonik
24. 5. 2011 • 18:13

na to nemúžou dívat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.