Manžel mě zanedbává, našla jsem si milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Manžel mě zanedbává, našla jsem si milence!

Seriál Aha!
Seriál Aha! (Profimedia.cz)

Takových nevěr řeší psychologové spousty.

Jakmile ve vztahu jeden z partnerů ztratí o toho druhého zájem a věnuje mu méně času a pozornosti, má ten druhý sklon řešit partnerský problém záletem. Jen aby si dokázal, že ještě za něco stojí, že je přitažlivý, že je o něj zájem. Co ale s tím?

Přítel ztratil zájem o sex

„Poslední půlrok jsem měla pocit, že přítel dává přede mnou a časem společně stráveným přednost televizi nebo čím dál častějším pivním dýchánkům s kamarády.

Zatímco dříve jsme se milovali třikrát týdně, teď už s bídou jednou. Přišlo mi to líto, a tak jsem si řekla, že když nemá zájem on, najdu si někoho, kdo zájem mít bude. S milencem se scházím jednou týdně. Je to fajn, ale raději bych, aby se přítel o mě zase začal více zajímat.“

Klára Hrušková, Protivín

Chcete si pozvednout sebevědomí

Možná máte pocit, že o vás partner ztratil zájem a tráví s vámi jen málo času, nebo jste se brali mladí a dospěli jste k závěru, že jste si nic neužili. V tomto případě  partnera obvykle podvádíte, protože vás zajímá, jaká je vaše hodnota na partnerském trhu.

Cítíte se nespokojeně a zlobíte se, že partner ignoruje vaše potřeby. Nevíte, zda jste ještě přitažliví pro příslušníky opačného pohlaví, nebo máte pocit, že jste o něco přišli.

Chcete si vyzkoušet nevěru, protože si chcete pozvednout sebevědomí a zaplašit pochybnosti o sobě. Jakmile si v drobném paralelním vztahu ověříte, že je o vás ještě zájem, patrně vztah vzápětí ukončíte.

Pozor na city

Ovšem pozor! Pokud se odhodláte k záletu a do nového vztahu se vám vloudí city, je vše ztraceno. Problém také bývá nevěru ukrýt před partnerem.

Podle odborníků není na škodu občas v partnerovi vzbudit žárlivost a přimět ho tak, aby se o vás více zajímal. Změňte účes, kupte si sexy prádlo, najděte si nové přátele a koníčky. To vše vašeho partnera jistě vyburcuje z jeho letargie.

Zítra čtěte: Jak překonat nevěru



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.