Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Pavly Kabelové: Zapékala dva druhy masa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Pavly Kabelové: Zapékala dva druhy masa!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pavlu Kabelovou (50) z Prahy do oblíbené soutěže »Prostřeno!« (dnes v 18 hodin v TV Prima) přihlásil syn, který maminčino kuchařské umění velmi obdivuje. Ostatním soutěžícím Pavla připravila šunkové rolky, kuřecí polévku s knedlíčky z míchaných vajec, dva druhy zapečených mas s brambory a sýrovým bešamelem a sladkou dvoubarevnou pochoutku.

Pavla pracuje jako kurýr, a má tedy časově velmi náročné zaměstnání. Přesto si najde čas a denně vaří teplé večeře. „Jinak to ani nejde. Syn je vrcholový sportovec a manžel je také velký strávník,“ směje se Pavla, která začala pořádně vařit hned po svatbě.

„Byla to nutnost, děti byly malé, tak jsem se učila vařit.“ Svým chlapům doma nejraději připravuje polévky a také italskou kuchyni, kterou miluje. „Naopak nesnáším zabíjačkové speciality a dršťkovou polévku, to bych opravdu nesnědla,“ vypráví Pavla.

Ačkoli má ve vaření už velmi dlouhou praxi, vzpomíná i na chvíle, které byly opravdu krušné. „Jednou jsem dělala vaječný koňak a slazené mléko v konzervě jsem zahřívala ve vodní lázni. Pak jsem konzervu otevřela a vařící mléko vystříklo na všechny stěny v kuchyni. Museli jsme ji celou malovat,“ vzpomíná Pavla. Na účast v soutěži se velmi těšila, uznala ale, že ostatní soutěžící měli menu složitější.

„Přihlásil mě syn, protože myslel, že jsem královna kuchařů, ale museli jsme uznat, že ostatní byli na vaření umělci, já šla do soutěže s obyčejným jídlem,“ dodala.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.