Vaříme s houbami! 4. díl: Jak na křemenáče? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Vaříme s houbami! 4. díl: Jak na křemenáče?

Křemenáč březový
Křemenáč březový (: Svojtka & Co., ara)

Nejlepší je křemenáče rozkrájet a usušit. Hodí se také do tradičních jídel – do kuby a hubníku. Výborné jsou také naložené v oleji.

Více o křemenáčích zde.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.