FOTO Kráska z Pana Božského: Orální sex Hilary Duff na balkóně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

FOTO Kráska z Pana Božského: Orální sex Hilary Duff na balkóně

Mikem Comrie byl s orálním sexem od Hilary Duff zjevně spokojený.
Mikem Comrie byl s orálním sexem od Hilary Duff zjevně spokojený. (internet)

Polonahé celebrity na pláži či v hotelovém bazénu, pokoutní líbání s milencem… Obrázek, který už ani nepřekvapí. Ale orální sex, který slavná osobnost poskytuje svému snoubenci na balkóně, to je nevídané.

Kliknutím zvětšete

Plakát k filmu Pan božský.

V únoru Hilary Duff (22) pobavila české diváky v reprízované komedii Pán božský v roli dcery, jež chtěla pro svou matku - Heather Locklear (48) najít ideálního partnera. V těch si herečka užívala v havajském hotelovém pokoji zásnubní líbánky se svým přítelem, hokejistou Mikem Comrie (29). Tedy užíval si především on. Fotografům se podařilo zachytit je ve chvíli orální radovánek. Hokejista byl v té chvíli ten pasivní.

Kliknutím zvětšete

Hilary a Mike při orálním sexu.

Kliknutím zvětšete

Hilary bezprostředně po orálním sexu s mobilem v ruce.

K sexu, který v kontextu s událostí působí jako odměna, se měl konat chvíli poté, co ji Mike požádal Hilary o ruku. Věnoval své milované zásnubní prstýnek, který si prý šli vyfotit na lepší světlo na balkón, aby jej pak mohla herečka poslat své matce. Nakonec byli vyfoceni sami v nanejvýš intimní chvíli.

Záběry pak oblétly celý svět.

Hilary Duff, která si přála aby z balkónu odešly jiné fotky, byla snímky v médiích zděšená. „Je to strašné. Netušili jsme, že tam byli fotografové,“ reagovala s tím, že udělá maximum, aby alespoň se její svatba s Mikeem nestala mediální záležitostí, a žádné fotky se nedostaly na veřejnost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.