Mezinárodní průzkum - Češky? Největší poběhlice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mezinárodní průzkum - Češky? Největší poběhlice!

Češky nejsou žádné jeptišky...
Češky nejsou žádné jeptišky... (Profimedia.cz)

PRAHA – Češi? Národ nevěrníků! Podle mezinárodního průzkumu nám patří 4. místo mezi nejvíce promiskuitními národy ze všech vyspělých zemí (1. Británie, 2. Německo, 3. Nizozemí). A Češky jsou dokonce ze všech žen světa vůbec nejsvolnější k náhodnému sexu!

Češi? Národ nevěrníků! Podle mezinárodního průzkumu nám patří 4. místo mezi nejvíce promiskuitními národy ze všech vyspělých zemí (1. Británie, 2. Německo, 3. Nizozemí). A Češky jsou dokonce ze všech žen světa vůbec nejsvolnější k náhodnému sexu! A to nejčastěji v práci, kde při tom využívají i kancelářský nábytek – konferenční stolky či kopírky… Nevěru řadí Češi v »žebříčku hříchů« až za opilost za volantem, zanedbávání rodiny či zneužívání sociálních dávek.

10 přikázání pro nevěrníky
  • Pravidlo 1: Nescházet se nikdy tam, kde se mohou objevit kolegové z práce, přátelé nebo příbuzní.
  • Pravidlo 2: Držte se muslimské zásady mnohoženství. Manželka i milenka musí dostávat stejné množství pozornosti. To platí i pro ženy při jejich nevěrách.
  • Pravidlo 3: Od začátku musí být naprosto jasné: jde jen o flirt, jste již zadaní, máte rodinu a rozvádět se nebudete.
  • Pravidlo 4: Udržet jazyk za zuby! Nesvěřovat se ani nejlepší kamarádce/kamarádovi.
  • Pravidlo 5: Po dobu aféry se nesmíte v ničem změnit, vaše chování musí být celou dobu naprosto stejné. Nedělat nic neobvyklého, hlavně ne v posteli.
  • Pravidlo 6: I když tím svoji známost možná raníte, nikdy nepodlehněte touze odhodit kondom. Vyhnete se tak nejen miminku, ale i pohlavní chorobě.
  • Pravidlo 7: Opovažte se dát objektu své vášně telefonní číslo na pevnou linku.
  • Pravidlo 8: Máteli pocit viny, rychle se ho zbavte. Nevěra manželství absolutně neškodí, ale provalení by mu ublížilo. Pokud zůstanete laskaví k rodině, pocit viny obvykle zmizí.
  • Pravidlo 9: Když to praskne, platí: zatloukat, zatloukat a zatloukat! A když se objeví důkazy, pak pokračujte v zatloukání!
  • Pravidlo 10: V nejlepším se má přestat! Když milenka/milenec volá do vašeho bytu, nebo stojí přede dveřmi, je už pozdě!
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete
7 mýtů o nevěře
  1. Pokud muž v sexu občas selže, je za tím většinou nevěra…
    Lež! Obvykle to bývá právě naopak. Nevěra se u muže projevuje zvýšenou potencí k vlastní ženě. I nevěrné ženy planou k vlastním mužům zvýšenou vášnivostí. Ve zdravém manželství se proto nejlépe cítí ten podváděný (pokud ovšem o nevěře toho druhého neví).
  2. Nevěrný muž kupuje ženě dárky, protože má špatné svědomí…
    Lež! Je to proto, že je na svou nevěru podvědomě hrdý. Svět se mu jeví v optimistických barvách.
  3. V manželství, kde je jeden z partnerů nevěrný, sexuální život brzy vyprchá…
    Lež! Podle posledních sexuologických výzkumů v podobných manželství trvá sexuální život naopak o 10 let déle než tam, kde lidé žijí v absolutní věrnosti. Nevěra, pokud se neprovalí, tedy manželství utužuje. Vztah posiluje už i hrozba nevěry – kdybychom se o partnera nebáli, láska by zevšedněla.
  4. Člověk je od přírody monogamní, věrnost je přirozená…
    Lež! V přírodě je věrnost naprostou výjimkou. Třeba samička šimpanze, našeho nejbližšího příbuzného, má v průběhu říje sex průměrně s 35 partnery. Manželství (a věrnost coby pilíř morálky) bylo lidmi uměle vytvořeno historicky vzato teprve nedávno – a mělo jediný účel: aby se nerozmělňoval majetek.
  5. Muži jsou více nevěrní než ženy…
    Lež! V průzkumech se totiž ženy dělají cudnější, muži čísla naopak nadhodnocují. Důvod je jasný: Nevěrný chlap = borec, nevěrná žena = děvka. K nevěře se tak »oficiálně« přiznává jen 64 % českých mužů a 46 % českých žen. Pokud jsou ale ankety hodně anonymní, přiznává se k nevěře už 76 % žen, zatímco mužů jen 72 %. Třetina žen by si navíc ráda vyzkoušela lesbický sex…
  6. Náboženství zakazuje nevěru…
    Jak které. Z 1145 lidských společenství, které vědci zkoumali, povoluje víc než 1000 z nich mnohoženství. Křesťanská morálka je sice přísně monogamní, ale ve Starém zákoně se to nevěrníky jen hemží: Abrahám, Jákob, král David, ale třeba i moudrý král Šalomoun (ten měl ve svém harému 300 žen). V bibli je přitom označován za nejmoudřejšího z moudrých.
  7. Muži jsou nevěrní výhradně tělem, ženy duší…
    Lež! K fyzické nevěře má podle průzkumů shovívavý vztah celých 70 % Češek, 28 % ji dokonce považuje za normální.

Kdy ženy nejčastěji zahýbají?

Psychiatr Miroslav Plzák (83): Nevěru za zradu nepovažuju!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.