Tátovo chování mě překvapilo: Myslela jsem, že máme jiný vztah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tátovo chování mě překvapilo: Myslela jsem, že máme jiný vztah

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Nedávno jsem ztratila platíčko antikoncepčních pilulek. Zběsile jsem je hledala a táta si všiml, že z něčeho panikařím. Řekla jsem mu to a on je začal úplně vyděšeně hledat. Docela mě to zaskočilo. Myslí si snad, že jsem do větru a bez těch pilulek bych otěhotněla? Nakonec je našel pod linkou, ale příjemné mi to nebylo. Myslela jsem, že spolu máme jiný vztah... (Sandra, 17 let)

Sandro, to jste zřejmě tátínka špatně pochopila. Nevěřím, že by si o vás myslel něco takového, jak píšete. Spíš zafungoval rodičovský instinkt a chtěl vám prostě pomoci, jistě není hloupý a ví moc dobře, k čemu ty tabletky slouží. Ta situace vám zřejmě byla nepříjemná, ale berte jako rodičovskou výpomoc a pusťte to z hlavy. Tabletky si raději lépe uklízejte, někdy i malá chyba změní celý život…

Přečtěte si
Yarda
19. 11. 2022 • 10:28

Jednou jsem si povídal s jednou gynekoložkou, prý za ní chodí -náctky "v tom" a když se jich ptá, proč za ní nepřišly, když s "tím" chtěly začít, že by jim předepsala nějakou antitento, tak jí odpovídaly: "Když já jsem se styděla."

Tak se třeba tvůj tatínek ještě necítí na to, aby byl dědečkem.

Olga Pavlásková
18. 11. 2022 • 06:41

Zřejmě jsou panikáři oba a dcera navíc panikaří i proto, že táta panikaří )

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.