Říkala jsem mu, že už to nevydržím: Nevěřil mi, a pak to bylo všude | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Říkala jsem mu, že už to nevydržím: Nevěřil mi, a pak to bylo všude

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Před sexem se mi chtělo hrozně čůrat. Partnerovi jsem to říkala, ale nějak to nevnímal a já pak už taky ne, jak jsem byla vzrušená. Společně s orgasmem jsem se potom počůrala. Bylo to na jednu stranu úplně super, ale na druhou jsem se styděla před přítelem. Bylo to úplně všude. Po sexu jsem navíc šla čůrat znovu. Je to normální? (Lucie, 28 let)

Lucie, z toho, jak to popisujete, mám dojem, že se nejednalo o pomočení, ale o mokrý orgasmus. Pokud máte nějaký divný pocit při močení, určitě si zajděte k lékaři, ale pokud jste měla nezvykle silný orgasmus a po sexu jste šla normálně na malou, domnívám se, že o žádný zdravotní problém nejde. A pokud jde o mokrý orgasmus, jde v podstatě o to, že při vyvrcholení "vystříknete" stejně jako muž. A v tomto případě si to užívejte, příteli to vysvětlete, a když se zmíníte, že to zažíváte pouze s ním, určitě bude na vrcholu blaha! ;)

Přečtěte si
Olga Pavlásková
17. 11. 2022 • 09:40

Navíc muži to většinou cení. Mimo jiné protože mají jistotu, že žena měla orgasmus a nic nepředstírala. Navíc žena je opravdu uvolněná, užívá si to a na to se milující partner dívá rád.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.