Dělal mi to rukou a vedle nás spal můj přítel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Dělal mi to rukou a vedle nás spal můj přítel!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Už delší dobu vím, že se hrozně líbím jednomu mému kamarádovi. Známe se od školy a mám ho ráda, ale nikdy jsem ho neviděla v tom mileneckém světle. Mám přítele a nedávno jsme u nás toho mého kamaráda nechali přespat. Máme s přítelem obří dvoulůžko, takže jsme spali všichni 3 v jedné posteli. V noci jsem cítila, jak po mě šmatrá něčí ruka. Myslela jsem, že je přítel, tak jsem mu zašeptala, že vedle nás leží kamarád a nemůžeme nic dělat. Pak mi ta ruka ale vjela agresivně do kalhotek a začala mě prstit. V tu chvíli jsem poznala, že to není můj přítel. Řekla jsem kámošovi, že jestli nepřestane, dostane pěstí. Ráno jsem dělala, jako že nic, kamarádovi jsem nic neřekla a ani partnerovi, protože by ho asi zabil. S kámošem nechci nic mít ale ani o něj nechci přijít. (Lucka, 20 let)

Lucko, s kamarádem byste si rozhodně promluvit měla. Pokud nepochopí, že si k vám tohle nemůže dovolit, potom asi není žádná škoda o takového přítele přijít. Možná se ale bojíte zbytečně. Nechtěla jste si to s ním rozházet a možná se chovala způsobem, který si mohl vyložit tak, že byste se intimnostem s ním nebránila. Vzhledem k tomu, že to tak není, vyložte karty na stůl. Partnerovi bych o události řekla v případě, že by váš kamarád nepochopil, co se mu snažíte sdělit a jeho pokusy neustávaly. Jinak nemá příliš smysl ho do toho, co se mezi vámi stalo, zatahovat, obzvláště pokud by vůči vašemu kamarádovi mohl být agresivní…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.