Náš sexuální život vyhořel: Může za to spolubydlící! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Náš sexuální život vyhořel: Může za to spolubydlící!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelkyní chodím rok a půl a nedávno mi navrhla, abych se k ní nastěhoval. Věděl jsem, že bydlí s kamarádkou, ale ta mi přišla fajn a rozuměli jsme si. Jenže ona nám nedává absolutně žádné soukromí. Pořád si chce s mojí přítelkyní povídat do pozdních nočních hodin a ona na mě pak nemá čas. A když se zavřeme do pokoje, ona tam stejně pořád chodí a na něco se ptá. Spíme spolu jen, když ta kamarádka odjede někam na víkend a to není moc časo. Co s tím? (Adam, 25 let)

Adame, je jasné, že vaše přítomnost představuje pro obě slečny úplně novou situaci. Nyní ale bydlíte v bytě tři a měli byste se naučit vzájemně respektovat vaše potřeby. Zkuste si spolu všichni sednout a situaci si vyjasnit. Nechce-li se vám před kamarádkou přítelkyně mluvit o sexu, naznačte jí, že byste ocenili alespoň čas od času trochu více soukromí. Pokud by to byl problém dodržovat, můžete si stanovit i striktnější pravidla. Například, že každé úterý a čtvrtek budou mít dámy večer pro sebe a ostatní dny vás nechá spolubydlící v klidu. Váš problém je opravdu především o komunikaci. Pokud se spolubydlící od vás ani přítelkyně nic nedozví, nemusí si vůbec uvědomovat, že dělá něco špatně…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.