Přítel si stěžuje, že v mojí vagíně není „zatáčka“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přítel si stěžuje, že v mojí vagíně není „zatáčka“

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy... 

Jsem ještě panna, s přítelem se ale pokoušíme mít sex. No zatím nám to ale nikdy nevyšlo. On do mě nedokáže proniknout a nevíme proč. Mě to zatím jenom bolí a nic víc z toho nemám a to i přes to, že bývám velmi vzrušená. Vyčetl mi, že prý ve vagíně nemám jakousi „zatáčku“ pro jeho penis. Vůbec netuším, o čem to mluví, v sexu se zas tolik nevyznám. (Nora, 18 let)

Noro, také nemám tušení, o jaké zatáčce váš přítel mluví. Nicméně je vysoce nepravděpodobné, že by vaše vagína byla pro vniknutí penisu příliš rovná. Problém bude jinde. Jedná se buď o psychický problém, strach ze sexu, nebo neschopnost uvolnit vaginální svaly. Pokud jste nikdy styk neměla, strach můžete mít podvědomě. I když si říkáte, že jste vzrušená a styk chcete, ve skutečnosti se mu ale bráníte. Zkuste začít pomalu, jen drážděním rukou nebo erotickými pomůckami.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.