Chtěl by se kvůli ní změnit, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chtěl by se kvůli ní změnit, ale...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Zdravím, mám novou přítelkyni, ale poslední dobou nemám moc náladu na sex a přítelkyni to vadí. Jsme spolu cca tři týdny a už párkrát jsme spolu sex měli a relativně bez problému, až na to, že když jsme spolu měli mít sex, tak jsem spíše nechtěl a měl jsem i problém s erekcí nebo problém ji udržet. Nakonec jsme toho nechali, ale nevím, co s tím. Nebylo by to tím, že přítelkyně není atraktivní, právě že je! Tak v čem je problém? (Dan, 24)

Milý Dane, kvalita erekce bývá často spojena také se stresem či psychickou pohodou. Určitě není dobré se do sexu „nutit“, spíš partnerce říct, když se na něj necítíte, a tím se tak i vyvarovat případným problémům s erekcí, které mohou souviset i s únavou.

Mimo to obecně lze na kvalitu erekce doporučit i různé přírodní preparáty:  potraviny bohatých na zinek, dále pak přírodní léčiva, např. maca peruánská, ženšen, kotvičník zemní, jinkgo biloba, goji, tozmarýn, maralí kořen, zázvor, škornice šípolistá a vrbka úzkolistá. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.