Myslí si, že má problém s penisem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Myslí si, že má problém s penisem!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, je mi 17 a mám problém s penisem a nebo si to aspoň myslím. Ještě sem neměl pohlavní styk, ale myslím že k němu brzy dojde a proto bych chtěl být připravený. Při masturbaci se mi předkožka jaksi lepý na žalud, hlavně v momentě když se ji snažím přetáhnout přes žalud.. Neříkam že to nejde ale asi možná trochu hůř než by měl.. ale právě si nejsem jist jestli nepříjemný pocit není způsoben spíše lepením předkožky na žalud.A ještě je zde jedna maličkost občas mám pocit jakési křeče v penisu. Taktéž nevím ,co s tím. Nic méně vás žádám o radu pro oba dva problémy, děkuji (Tobiáš, 17)

Dobrý den, doporučuji vám navštívit urologa, který vás prohlédne a zjistí, jaká je příčina obou problémů. Nemusí jít o nic závažného, ale k určení příčiny je třeba lékařské vyšetření. Je také možné, že při masturbaci nedojde k dostatečné lubrikaci - proto můžete při masturbaci i při pohlavním styku použít lubrikační gel.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.