Při opakovaném styku se neudělá. Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Při opakovaném styku se neudělá. Proč?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, při prvním styku nemám žádný problém, přizpůsobuji se ženě a do cíle většinou "dojíždímě" společně. Pokud se však milujeme znovu po 15 až 30 minutách od prvního společného orgasmu, nastává můj "problém". Při opakovaném styku se mi nedaří se "udělat". Nevím, jak to popsat co nejpřesněji, jsem vzrušený, erekce je v pořádku, chci to, ale nejde to ani po dlouhé době 30ti - 50ti minut trvajícího spojení. Poradíte prosím? (Samuel, 28)

Dobrý den, to, co popisujete, je zcela normální. Při opakovaném pohlavním styku nemusí muž ejakulace vůbec dosáhnout (dosáhne jí až po uplynutí určité doby, která u někoho představuje několik minut, u jiného několik hodin až dní). U žen naopak dojde k orgasmu velmi snadno. Proto se nemusíte nijak znepokojovat, nesoustřeďte se pouze na to, že neejakulujete, ale zkuste si užít příjemné chvíle při milování i bez orgasmu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.