Za krvácení může antikoncepce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Za krvácení může antikoncepce?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, jenom jsem se chtěla zeptat. Při pohlavním styku se mi někdy stává, že krvácím. Dřív to bývalo ojediněle, teď je to už pravidelnější. Byla jsem u gynekologa, ten mě dělal stěry a díval se do pochvy, ale říkal, že příčinu nezná, že je všechno v pořádku. Měla bych tam mít akorát nějaký vroubek, ale říkal, že se mu nezdá, že by to bylo z toho, že se to už zlepšilo. Řekl mi, že to může být možná antikoncepcí (minerva), že mám zkusit buď ji vyměnit, nebo na čas vysadit. Antikoncepci beru 3.rokem a jiné problémy jsem s tím zatím neměla. Krvácení začalo tak rok zpátky a je to čím dál častější, po chvilce to sice přestane úplně nebo jenom den špiním. Předem děkuju za odpověd. (Anna, 21)

Dobrý den, pokud se nepodařilo nalézt jinou příčinu a gynekologická prohlídka byla v pořádku (můžete ale vyzkoušet i obrátit se na jiného gynekologa a zjistit, jaký názot má on), je opravdu možné, že důvodem Vašich obíží může být antikoncepce. Pokud Vám tedy gynekolog doporuuje ji vyměnit, dejte na jeho rady a zkuste jiný preparát.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.