Jednou to určitě vyjde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jednou to určitě vyjde!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, chtěl bych vás tímto způsobem požádat o radu s mým problémem. Je mi 19 let a s mojí přítelkyní jsme asi po měsíčním vztahu začali se sexuálním životem, ale naneštěstí pro nás oba poprvé. Ze začátku se večer vyvíjel bez problémů, při předehře bylo také vše tak, jak má. Problém ale nastal když se již schylovalo ke styku, to penis jako by se lekl a z ničeho nic ochabl. Tento scénář se opakuje i po mnoho dalších pokusech stále dokola a tak mně nenapadá nic jiného než požádat o pomoc odborníka. Děkuji za odpověď." (Lukáš, 19)

Dobrý den, podobné problémy u mladých mužů mají především psychické příčiny, důvodem může být neschopnost se uvolnit, nejistota, strach, špatné zkušenosti a obavy z dalšího selhání. Možná by bylo dobré zkusit se na chvíli zastavit, zklidnit se, věnovat se relaxačním technikám a ujasnit si, co od intimního vztahu očekáváte a co Vám v milování překáží.
Partnerka Vám může pomoci trpělivým přístupem, pokud vše nevyjde podle vašich představ, není třeba se tím trápit, vyjde to příště, zkuste i selhání brát s nadhledem (je to sice nepříjemné, ale rozhodně nejde o žádnou tragédii). Můžete se věnovat orálnímu dráždění, můžete zapojit i masturbaci, někdy není špatná sklenička vína na uvolnění a rozehnání zábran (pozor, pokud to přeženete, bude efekt spíše opačný). Fantaziii se meze nekladou, důležité je, abyste si oba užívali vzájemnou blízkost a intimitu, milování je až na dalším místě... Často jsou naše představy o sexu zkreslené tím, jak vypadají pornofilmy, realita je ale vtšinou jiná... Vytvořte takové prostředí, ve kterém oba zapomenete na veškeré obavy. Držím palce, aby se Vám problém podařilo úspěšně vyřešit a abyste si oba s partnerkou mohli užít krásné milování.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.