Bojím se, že po přechodu už nebudu moci souložit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bojím se, že po přechodu už nebudu moci souložit!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, chci se zeptat, nedávno jsem řešila s kamarádkou, že si s partnerem užíváme skvělého sexuálního života.  Avšak s rostoucím věkem se obávám, že nebude chuť a nebudu moci souložit. (Dana,40) 

Dobrý den, lidská sexualita není omezena věkem. Sexualita ve stáří má svá specifika, nedá se na ně pohlížet jako na abnormalitu, ale jako na přirozenou variantu fyziologických reakcí v tomto období. Lidské sexuální reakce nejsou striktně hormonálně dependentní. Karence ženských pohlavních hormonů v postmenopauze může ovlivnit trofiku ženského genitálu, ale vhodná léčba může tyto potíže zcela odstranit. Nejlepší prevencí sexuálních dysfunkcí ve stáří je pravidelný sexuální život. Většina problémů v této oblasti má své kořeny spíše v psychosociální rovině.

Přečtěte si
Eisenbieger_Otto
4. 1. 2019 • 16:36

je mi 76 a jednou tydne picham extraligu , chce to obmenovat , na novy nez je to svleceny se clovek tesi ...nejdriv to chce poradne oblict ono se to pak samo svlika , preferuju okolo 35-40 ty se na to jeste i klepou

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.