Myslela jsem, že je to psychikou, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Myslela jsem, že je to psychikou, ale...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám nového přítele, je mi 21 a jemu 26. Nikdy problém se sexem neměl, miluje ho a já také. Za svůj život měl hodně holek a vždycky se na sebe těšíme a máme se rádi. Ale dnes se nám už po třetí stalo to, že při styku změkl. Proto se obracím na Vás. Myslela jsem, že to bude psychikou ale není nic tak vážného, co by ho vyvedlo z míry. 6 let měl vztah a pak jen pár krátkodobých vztahů… Pokaždé když jsme spolu, tvrdý jako kámen a poté co je nějakou dobu ve mě, tak změkne. Po chvilce se zase postaví, když ležíme vedle sebe ale akce se opakuje zase… Prostě to neudrží dlouho Snažím se ho uklidnit a on zase mě, že to bude v pořádku a snažíme se na to nemyslet a užíváme si sami sebe ale tohle je už věc, kterou vyřešit musíme. Máte nějakou radu? Děkuji. (Karolína, 21)

Dobrý den, erekce je složitý děj, kde hraje roli mnoho faktorů. Pokud dojde občas k selhání, je vhodné se soustředit třeba na nekoitální praktiky a neřešit za každou cenu “ výkon“.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.