Né a né přijít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Né a né přijít!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám problém již několik let se sexem (mám přes 20 let). Bude to znít divně, ale ještě nikdy jsem nezažila orgasmus při milování. Když mám partnera, dokáže mě vzrušit, ale pak při i po samotném aktu se necítím dobře. Cítím se jako bych "udělala něco špatného". Naučila jsem se tomu postupem času spíše vyhýbat, což mě vždy mrzí vůči partnerovi, protože mimo to vždy vše klape parádně. Občas jsem se jim s tím svěřila, vymýšleli jsme různé alternativy, ale připadám si postupem času právě více uzavřená do sebe. Často ukončuji vztahy já, protože mě trápí výtky k intimnostem, které jim nejsem schopna tolik dávat a pokud ano, tak jen kvůli nim. Trápím se tím, cítím se kvůli tomu zle. (Sabina, 22)

Dobrý den, váš problém je navázán na vaše dětství. Ideální by bylo, kdybyste vyhledala pomoc psychoterapeuta, psychoalytika a začala hledat příčinu. Teoreticky je to řešitelné, ale musíte chtít.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.