Může za to nevěra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Může za to nevěra!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

prosím o radu. Je mi 30, manželce 25 a byl jsem jí nevěrný. Dokonce jsme byli i chvíli s manželkou odloučení, ale rozhodl jsem se pro rodinu a vrátil jsem se. Můj problém je, že mě žena nevzrušuje, i když je velice atraktivní. Náš fyzický kontakt je tak na 0 - nemilujeme se spolu vůbec . Já jsem nyní věrný a na sex nemám chuť. Uběhl už měsíc a žádná změna, v ženě problém není. Prosím o radu. (Ondřej, 30)

Dobrý den,
nevěra dokáže s partnerským vztahem doslova zahýbat, některé páry ji berou přirozeně a dokáží se dohodnout, jiné dokáže nevěra téměř rozvrátit. To, že vás nyní manželka nevzrušuje může být i důsledek toho, že jste oba celou záležitost ještě nezpracovali. Nechuť k sexu může mít mnoho příčin, jedním z nich je i silný stres a nesoulad ve vztahu. Zvažte návštěvu sexuologa (je možná i v páru), který Vám pomůže se ve Vašich pocitech zorientovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.