Manželův návrh je velkorysý, ale stydím se… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Manželův návrh je velkorysý, ale stydím se…

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Manžel začal mít problémy s erekcí, sice mě dokáže uspokojit mnoha způsoby, ale tvrdí, že mi musí klasická soulož scházet. V mém věku už se obejdu i bez ní, ale on mi chce zkrátka dopřát. Nabídl mi tedy, že sežene někoho, kdo mi to pěkně udělá, ale chtěl by se dívat. Že by se koukal, to by mi ani nevadilo, je to manžel, ale sex s cizím mužem si v mém věku už nedokážu moc představit. Jsem sice zachovalá, ale nijak zbytečně se neodhaluji. Tak nevím, zda mám souhlasit, ale manžela bych ráda potěšila…  (Zdeňka 65)

Zdeňko, váš manžel je skutečně velkorysý muž. Je hezké číst, že vám sex i ve vašem věku klape a chcete si dělat radosti. Myslím, že máte s manželem skvělý vztah, tak se nebojte mu své obavy svěřit. Třeba se vám ten nápad zalíbí víc, až budete vědět, kdo konkrétně by vás mohl potěšit, anebo naopak celý nápad zavrhnete. Hlavně se nenechte do ničeho nutit, umíte si přece udělat dobře i jinak a manžel by to jistě pochopil… :)

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.