Zjistila jsem, že mě syn špehuje ve sprše. Jak mu mám vysvětlit, že to není normální? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zjistila jsem, že mě syn špehuje ve sprše. Jak mu mám vysvětlit, že to není normální?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Se synem Filipem (23) žijeme sami už od jeho třinácti let, kdy nás manžel opustil. Filip je od té doby hodně uzavřený, kamarádů moc nemá. To se bohužel nezměnilo, ani ve věku, kdy kluci normálně vstupují do puberty a začíná se u nich projevovat zvýšená sexuální touha. O holky se Filip nikdy moc nezajímal. A co se týče sexu, jen několikrát jsem ho nechtěně přistihla při masturbaci, když se v pokoji zapomněl zamknout... Za posledních pár týdnů jsem si ale všimla, že masturbuje krátce poté, co se sprchuji. Jednou jsem ho dokonce přistihla nahého v koupelně. Podezřívám ho z toho, že si mě vybral za objekt svých sexuálních představ a přemýšlím nad tím, jak to s ním řešit. Moc Vám děkuji za radu! (Marie 48)


Marie, je známo, že si psychicky frustrovaní muži často vybírají za sexuální objekt právě své matky. Vzhledem k tomu, že si Váš syn pravděpodobně prošel závažnou frustrací způsobenou odchodem jeho otce, je bohužel fixace na matku považovaná za normální, resp. očekávanou. Pokud máte se synem dobrý vztah, zkuste si s ním o tom nejdříve promluvit. Zjistit, zda má nějakou přítelkyni, zda už měl sexuální styk, jak to má případně se sexuální orientací. Je rovněž možné, že budou Vašeho syna přitahovat starší ženy a jen nemá ve svém okolí možnost se s nějakou takovou seznámit. Pokud s Vámi bude odmítat o těchto věcech mluvit, určitě bych na Vašem místě vyhledala odbornou psychologickou pomoc.

 


 


 

 

 


 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.