Moje dcera má vztah na dálku a ještě k tomu s Arabem... Bojím se o ni, co s tím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moje dcera má vztah na dálku a ještě k tomu s Arabem... Bojím se o ni, co s tím?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Paní Michaelo, prosím, poraďte. Moje dcera si přes internet našla přitele, je to Arab.Ona je ve všech směrech velmi rozumná, ale tohle dopadne špatně! Zatím za ní léta, ale tvrdí jí, že má nemocného tátu a tak se momentálně nemůže přestěhovat... Dcera je mladá a nedávno se mi svěřila, že už jí začínají tikat biologické hodiny a já se bojím, že buď skončí s dítětem tady sama nebo bude ještě hůř a on si ji odveze do ciziny, bude muset konvertovat a my o ni příjdeme. Už si nevím rady. Děkuji. (Josefína, 53)

Milá paní Josefíno, rozumím tomu, že máte o dceru strach, to je pochopitelné. My v Česku na vztahy s cizinci nejsme tolik zvyklí. Nicméně sama píšete, že dcera je rozumná a myslím tedy, že byste měla věřit jejímu úsudku. Pokud ji vztah na dálku momentálně vyhovuje a přítele miluje, tak si ji neustálým znevažováním toho vztahu maximálně poštvete proti sobě. Vždyť víte, jaká láska je. Musí si to prožít... Když bude vše dobré, tak bude štastná a pokud se spálí, buďte jí oporou. Proto tu přeci my rodiče jsme. A myslím, že neexistují jen dvě varianty toho, jak to dopadne. Můžou spolu být nadosmrti a šťastní, může konvertovat on :)) Zkrátka ani Vy, ani já a ani Vaše dcera nejsme věštkyně a je škoda si kazit dny přemýšlením o nejhorších variantách. S dcerou o tom mluvte a jinak užívejte života, žijeme přece jen jednou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.