Jsem vdaná a on ženatý, nechci vztah, chci jen sex. Jak na to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jsem vdaná a on ženatý, nechci vztah, chci jen sex. Jak na to?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Nevím si rady. Jsem vdaná a muž, který se mi líbí, je ženatý. Něco nás však k sobě přitahuje. Už přes rok na sebe pořád koukáme, ale asi nemáme odvahu se do ničeho pouštět. Jsme ze dvou sousedních vesniček a nechceme žádný rozruch. Já děti nemám, ale nechcii vztah a myslím si, že on taky nechce opouštět rodinu (má malé dítě). Nechci rady ohledně mého manželství, ani moralizování. Chci jen poradit, jak mu dát víc najevo, že se mi líbí a zároveň, že nechci vztah, ale jenom nezávazný románek?!  (Nina, 28)

To je opravdu zapeklitá situace. Když jste oba stydliví a navíc v sousedních vesnicích, kde jistě každý každého zná, zbývá jen to, abyste se stala ženou činu. Ke koukání a úsměvům přidejte letmé doteky (takové ty omylem) a usmívejte se vždy v jeho blízkosti, aby si byl jistý, že úsměvy patří jemu. Jste-li odvážnější, při podání ruky mu vtiskněte lístek s vaším číslem. Nebo si můžete zjistit jakýkoliv kontakt na něj, pokud máte tu možnost. No a jak ho budete mít, nemůžete se ostýchat, ale rovnou říct, co chcete. Jestli máte jistotu, že chce taky jen románek, mohl by si z vašeho ostýchavého chování vyvodit, že vám jde o něco víc, než jen o sex a couvnout.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.