Kriminálník chtěl utlouct družku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kriminálník chtěl utlouct družku

Na ženu zaútočil agresor pěstmi i kopanci.
Na ženu zaútočil agresor pěstmi i kopanci. (ilustrační foto ara)

Začít si románek s dvanáctkrát soudně trestaným recidivistou a žít s ním pod jednou střechou, to je velký životní risk. Ostravanka (28), kterou jeden takový ničema (29) počátkem února 1985 krvavě zmlátil do bezvědomí, by mohla vyprávět...

Brutální kriminálník se středečního rána nejspíš hodně špatně vyspal, protože sotva protřel oči, hned svou družku surově a se sprškou urážek napadl. Jak 2. února 1985 napsal tehdejší deník Rudé právo, pustil se do ní drsně – pěstmi i kopanci. Slabá žena proti němu neměla žádnou šanci.

Lékařská zpráva hovořila jednoznačnou řečí – těžký otřes mozku, zhmoždění dolní čelisti a další zranění, která bezprostředně ohrožovala život napadené oběti... Případu se bez otálení chopila »mordparta« severomoravské kriminálky a její vyšetřovatel nelenil. Nechal zlotřilého rváče posadit za mříže policejní cely a sdělil mu obvinění z trestného činu vraždy ve stadiu pokusu. Jak byl spoustou kriminálů protřelý darebák nakonec potrestán u soudu, není známo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.