Ejakuloval a umíral: Jak to manželka provedla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Ejakuloval a umíral: Jak to manželka provedla?

Marta N. tajně trávila manžela afrodiziakem.
Marta N. tajně trávila manžela afrodiziakem. (Ilustrační foto scom)

Marta N. (22) tajně podávala svému muži Aloisovi N. (26) afrodiziakum. Místo špičkových výkonů v posteli se však dočkala rozvodu poté, co ho málem otrávila.

Sexuální život mladých manželů nebyl ideální. Alois N. si stěžoval, že nemůže s Martou souložit. Prý je příliš úzká. Krátce nato zpozoroval, že když sní jídlo připravené manželkou, udělá se mu špatně. Cítil svědění na lopatkách, krku, hlavě a pohlavních orgánech. Několikrát samovolně ejakuloval. Nakonec se silnými nevolnostmi skočil v nemocnici. Stěžoval si lékaři, že ho jeho manželka něčím tráví.

Místo pomoci ho však začali léčit psychiatři, protože se domnívali, že trpí paranoiou.
Teprve u rozvodového soudu se Marta doznala, že manželovi několikrát tajně podala sušené tzv. »španělské mušky«.  Domnívala se, že tím vyřeší nesoulad v sexuální oblasti. Málem však muže zabila. Drcené krovky brouka puchýřníka lékařského, jemuž se říká španělská muška, obsahují kantharidin, který sice způsobuje erekci, zároveň jde ale o silný jed. Alois N. měl velké štěstí, protože jeho žena jen náhodou nepřekročila smrtelnou dávku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.