Chtěl se vyspat s mladou školačkou: Málem přišel o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Chtěl se vyspat s mladou školačkou: Málem přišel o život!

Fotografie
Fotografie (internal)

Touha po sexu se školačkou málem stála život malíře pokojů
Zdeňka D. (48) z obce Šahy v bývalém Československu. V baru si domluvil sex se čtrnáctiletou dívkou. Místo milostných hrátek však skončil na poli s rozbitou hlavou.

Těžce zraněného Zdeňka D. našel zamilovaný párek 24. srpna 1977 pozdě večer ležet za městem v bezvědomí. To muži nejspíš zachránilo život. Detektivové, kteří se snažili zmapovat jeho pohyb v osudný den, brzy zjistili, že popíjel s místním povalečem Pavlem T. (24). Když mladíka ještě té noci vyhledali, zjistili, že je z neznámého důvodu oblečený do dívčích kalhot. Navíc byl na rukou poškrábaný, jako by se popral. Šlo o tak podezřelé okolností, že ho ihned zadrželi.


Pavel T. byl rychlostí zásahu tak překvapený, že sám od sebe kriminalistům přiznal, co se stalo. Zdeněk D. si chtěl toho večera dát víno, ale do vinárny ho nepustili, protože šel rovnou z práce a měl na sobě špinavé montérky. Pavel T. mu nabídl, že mu alkohol koupí. Když si ověřil, že má u sebe Zdeněk D. peníze, záměrně zavedl řeč na náruživé, velmi mladé dívky, které prý zná. Malíř okamžitě projevil o sex s nemravnými školačkami zájem. Pavel T. skutečně přivedl svou čtrnáctiletou sestřenici Renatu F., ale k žádným intimnostem nedošlo. Místo toho Zdeňka D. odvedl za město, v nestřeženém okamžiku ho několikrát uhodil do hlavy kamenem. Přestal teprve ve chvíli, kdy si myslel, že je jeho oběť mrtvá. Sestřenici vyhrožoval, že pokud někomu poví, co se stalo, zabije i ji. Pak se vrátil do vinárny propít uloupené peníze. Soud ho poslal za mříže za loupež a těžké ublížení na zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.