Zapletal naprášil Rottrovou: Vášnivý poměr se ženáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Zapletal naprášil Rottrovou: Vášnivý poměr se ženáčem!

Marie Rottrová
Marie Rottrová (ČTK)

Na zpěvačku podle magazínu Sedmička nedávno prasklo další tajemství. Podle nové knihy Miloše Zapletala (77) Za zády slavných měla řadu let utajovaný románek se svým kapelníkem Richardem Kovalčíkem (†37). Údajně se kvůli němu i rozvedla. Ale on ji pěkně »vypekl«.

Svoji ženu totiž podle citovaného magazínu neopustil. Přitom manželka Kovalčíka údajně o jejich poměru věděla. Rozvod ale nechtěla.

Miloš Zapletal dělal tehdy kapele Flamingo manažera, proto měl tyto skutečnosti takzvaně »z první ruky«. „Kolem roku 1975 jsme všichni kolem Flaminga prožili krušné chvíle, když vážně onemocněl a záhy zemřel lídr skupiny Richard Kovalčík. Jeho mnohaletým dilematem byl nemanželský vztah s Marií. Ta byla rozvedená, ale Richard nikdy nenašel kvůli svým dětem odvahu ke stejnému kroku. Střídavě žil u Marie a u své rodiny se dvěma syny. V době, kdy se dozvěděl, že jeho život už nebude trvat dlouho, se vrátil k rodině, aby si děti pamatovaly, že táta zemřel doma…,“ popisuje drastické chvilky Zapletal ve své knize.

Obě osudové ženy mu zůstaly nablízku až do konce. „Až do poslední chvíle se v jeho pokoji v nemocnici střídaly pravidelně Marie a manželka Ivona. Aniž by se domluvily, nikdy se tam nepotkaly,“ uvádí podnikatel a bývalý manažer. Zároveň dodává, že Kovalčíkova smrt Rottrovou velmi silně otřásla.

„Marie prožívala velké dilema, protože se chtěla s Richardem rozloučit, stejně jako všichni jeho blízcí, kolegové a přátelé. Rozmluvil jsem jí účast na pohřbu, protože jsem se bál, že by se mohla stát středem vyčítavých pohledů, a také proto, že by se Richardova rodina s tátou nerozloučila důstojně. Marie se loučila s Richardem sama, v kostele, při motlitbě….“ vysvětlil v autobiografii Zapletal s dovětkem, že ani showbyznysu se smutek a bolest pochopitelně nevyhýbá.

 Na rozhovor s Marií Rottrovou, který poskytla časopisu Reflex, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
22. 3. 2020 • 14:42

Taková paní opatrná nikdy neřekne názor obléká se jak do kanceláře ale hlas je slušný, dobře texty písní ,pouze zuby udělané v praze zubařem všichni stejně hnusne vip

-bello-
30. 9. 2019 • 00:16

Marii Rotrovou já nesnáším a pokud vím, říkalo se u nás v rodině, že byla zrovna v Praze - vystupovala někde v Nerudovce, když se dozvěděla, že je mu blbě a jela rovnou z Prahy honem za ním.Maruška je furt jako bez skandálů, ale tohle byl óbr skandál a nevím , proč se o ní furt říkalo, jaká je úžasná.

havran2
27. 9. 2019 • 13:38

O tom se už šuškalo za komunistů !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.