Vaříme cvalem s Michalem: Barevná nádivka. Kuchař Michal upekl vylepšenou velikonoční klasiku.
1
/
10
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Barevná nádivka. Kuchař Michal upekl vylepšenou velikonoční klasiku.
Kuchař Michal vaří Barevnou nádivku.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Slaninu nakrájíme na kousky a dáme do pánve rozškvařit.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Orestujeme a přidáme na kostičky nakrájenou papriku.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Mezitím si rohlíky nakrájíme na větší kousky.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Dáme do mísy, přidáme nasekaný špenát a zeleninu z pánve.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Rozklepneme vejce, podle chuti osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Přilijeme smetanu a promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Do vymazané a vysypané formy nádivku rozložíme a pečeme při 180 °C cca 25 minut.
|
Aha! - Dan Černovský
Barevná nádivka podle kuchaře Michala.
|
Aha! - Dan Černovský
Suchý o Šípovi bez obalu: Přijde mi dehonestující
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Novotný zaútočil na Slováčkovou: Takové pra*e, supí Felix
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?