Vaříme cvalem s Michalem: Krůtí kari je skvělá exotická pochoutka!
4
/
10
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Krůtí kari je skvělá exotická pochoutka!
Suroviny, které potřebujete na přípravu.
|
Dan Černovský
Prsa nakrájíme na plátky a pak na větší kostky. V pánvi rozpálíme olej.
|
Dan Černovský
Pak přidáme k masu lžíci žluté kari pasty, promícháme ji s masem a dále opékáme.
|
Dan Černovský
Mezitím si nakrájíme umytý pórek na kousky asi 1 cm široké.
|
Dan Černovský
Pórek přidáme k masu a promícháme.
|
Dan Černovský
Směs zalijeme trochou zeleninového vývaru a podusíme.
|
Dan Černovský
Maso vložíme do pánve, osolíme a opepříme. Opečeme ze všech stran.
|
Dan Černovský
Nakonec zalijeme kokosovým mlékem a dusíme doměkka.
|
Dan Černovský
Krůtí kari.
|
Dan Černovský
Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč.
|
Dan Černovský
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?
Oslava lásky Burešové s Forejtem: Romantika jen pro nejbližší
Peter Nagy (65) poprvé o nové mladé lásce: Roky po ní toužil!