Vaříme cvalem s Michalem: Grilovat můžete i skopové maso, prohlásil šéfkuchař Michal a připravil jehněčí se špenátem!
1
/
8
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Grilovat můžete i skopové maso, prohlásil šéfkuchař Michal a připravil jehněčí se špenátem!
Se špenátem a rozmarýnem se skopové maso skvěle doplní.
|
Aha! - Dan Černovský
Do jehněčího masa navrchu uděláme zářezy. Potřeme olejem a dáme do misky.
|
Aha! - Dan Černovský
Brambory povaříme ve slupce do poloměkka a napícháme je na špejle.
|
Aha! - Dan Černovský
Česnek oloupeme, nasekáme a polovinu promícháme s nasekaným rozmarýnem.
|
Aha! - Dan Černovský
Maso promícháme se směsí česneku a rozmarýnu. Osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
Maso i brambory dáme na gril a pomalu grilujeme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Druhou polovinu česneku orestujeme na oleji.
|
Aha! - Dan Černovský
Přidáme špenát, necháme ho zavadnout, dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou. Podáváme společně s masem a brambory.
|
Aha! - Dan Černovský
Etzler děsí o závěti a bojí se o syna: Nečeká ho nic hezkého
Zpěvák Imrich (†71): Vstoupil před vlak, kousek od pomníčku Bartošové
Bagárová zrušila koncert v O₂ areně: Zakládá školku?!
Madonna na koncertu pro 1,6 milionu lidí: Zopakovala sexy líbačku!