Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal tvrdí, že na léto stačí maso a salát. A tak uvařil grilovaný roštěnec se salátem!
3
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal tvrdí, že na léto stačí maso a salát. A tak uvařil grilovaný roštěnec se salátem!
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Očištěné maso pokojové teploty osolíme, opepříme a potřeme bohatě hořčicí. Necháme hodinu marinovat.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Do mísy natrháme omytý salát frisée.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Přidáme domytý dubový salát a listy šťovíku.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Osolíme, opepříme a dochutíme limetkou.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Roštěnec vložíme na gril a grilujeme z obou stran asi 6 až 13 minut podle toho, jak chceme mít maso propečené.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Maso necháme odpočinout a podáváme se salátem.
|
Aha! - Dan Černovský
Grilovaný roštěnec se salátem.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří roštěnec se salátem.
|
Aha! - Dan Černovský
Oslava lásky Burešové s Forejtem: Romantika jen pro nejbližší
Peter Nagy (65) poprvé o nové mladé lásce: Roky po ní toužil!
Manželství Jandových na vlásku! Kvůli těhotenství Alice
Rosák po prodeji majetku vyhrožuje soudem: Je to zločin!
Pojkarová se odstěhovala do Egypta: Toho pláče už bylo dost
Pergnerová na Filipínách: Útok a nutný zásah lékaře